Skip to content

ДГ Зорница

Logo-Zornica2-removebg-preview

ДГ "Зорница"

село Столник, Община Елин Пелин

ЗА РОДИТЕЛИТЕ

УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ,

            Добре дошли в сайта на Детска градина  “Зорница”!

        Желанието Ви като родители да осигурите най-доброто за своето дете е естествен стремеж, за което Ви приветстваме! Ние в Детска градина  „Зорница” разбираме колко важна за Вас е тази мечта и се стараем да я сбъднем заедно, и да отговорим на всички Ваши очаквания.

           За нас, родителите са преди всичко първоначалото в живота на детето и като такива знаем, че те са най-заинтересовани, най-чувствителни за неговото добро. Родителите са най-естествените партньори, гарант и опора за реализиране на нашите педагогически проекти, свързани с възпитанието, образованието и творческите изяви на детето.

        В резултат от взаимодействието с родителите, детската градина се ползва с огромен интерес от обществеността и бележи редица постижения, които я отличават. Разполага с модерна и богата база, която е фундамент на образователно-възпитателната работа, социализацията и отглеждането на децата. Педагогическите специалисти са високо квалифицирани, доказани професионалисти, а имената им са известни и авторитетни. Във всичко това ще се убедите сами!

        Някои  казват за нашата детска градина: „ Постигнали сте истински рай!”. Други казват: „Но тук е оазис!”, „Това е детска градина на истински щастливи деца!”

     Основният принцип на работа тук е „Няма нищо по-важно от детето!”, което е израз на водещото начало в действията и постъпките на всички работещи в детската градина – педагогически специалисти, непедагогически персонал, администрация. Детето е нашата върховна ценност, на него са подчинени всички практики и начинания.

      Богатият педагогически и управленски опит, утвърденият иновативен стил на работа с активно участие на родителите, богатият доказателствен материал за нашите постижения, както и уважението и признанието от страна на родителската общественост и от различни институции ни дават увереност да отваряме широко врати и сърца, пълни с любов и всеотдайност към децата и родителите.

       Индивидуалният подход и подкрепата за личностно развитие на всяко едно дете са приоритет за нас. Гаранция за качественото образование, възпитание, социализация и отглеждане на децата в нашата детска градина са непрекъснатото усъвършенстване на теоретичните познания и практическите умения на нашия амбициозен екип от педагогически специалисти.

      Ще се радваме да ни посетите, да се запознаете с нас и  така Детска градина „Зорница” да стане Вашата детска градина, обичана от Вас и Вашето дете!

          С уважение,
          Сашка Димитрова

          Директор на ДГ  „Зорница”